Menu

Sluiten

Duurzame stages met impact

Studenten zijn de makers, managers en beslissers van morgen. En ze weten dat het anders moet én kan: duurzamer, eerlijker en inclusiever. Steeds meer jonge talenten willen werken bij een bedrijf dat niet alleen over duurzaamheid praat, maar er ook echt iets aan doet. En dat begint met een duurzame stage.

De stageperiode is het perfecte moment om studenten kennis te laten maken met toekomstgerichte bedrijven die werken aan de SDGs. Zo leren zij in de praktijk wat de SDGs inhouden en hoe zij daar zelf impact op kunnen hebben. Niet alleen vandaag, maar ook in de rest van hun carrière.

SDGs On Stage helpt studenten met het vinden van een duurzame stage. We bieden een overzicht van duurzame stages met impact in heel Nederland.

Voor bedrijven

Bouwt jouw bedrijf mee aan de transitie naar een duurzame economie? Dan mogen jouw duurzame stage vacatures niet ontbreken bij SDGs On Stage. Wij bieden...

  • een gratis platform voor jouw duurzame stage vacatures
  • gemotiveerde studenten die het verschil willen maken
  • een kans om je te profileren als toekomstgerichte werkgever

 

Plaats een stageplek

 

Een initiatief van de Nederlandse hogescholen

SDGs On Stage is voortgekomen uit het SDG-netwerk van alle hogescholen in Nederland en wordt ondersteund door de Vereniging Hogescholen. Hun missie: de duurzame ontwikkelingsdoelen integreren in de loopbaan van elke student. SDGs On Stage is ontwikkeld door DuurzaamBedrijfsleven, het businessplatform voor succesvol duurzaam ondernemen. Door studenten, onderwijs en het bedrijfsleven te verbinden in een duurzame stage, kunnen we samen de SDGs behalen in 2030.