Menu

Sluiten

Zoek je een HR of Facility Management stage? Check deze vijf duurzame vacatures

Eline Teunissen - 23 Jun 2021

Studeer jij Human Resources en/of Facility Management? En vind je duurzame of sociale impact belangrijk? Om je zoektocht naar een stage met impact nóg makkelijker te maken hebben wij vijf vacatures voor je uitgelicht. Van het plannen van een evenement tot het werven van talent.


Stagiair(e) Student Relations HR bij Vattenfall

Vattenfall is een Europees energiebedrijf met ongeveer 20.000 medewerkers. De energiemaatschappij wil binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk maken. Om dat mogelijk te maken, wil Vattenfall meer met studenten van binnen- en buitenlandse hogescholen en universiteiten samenwerken.

Jouw stage is ingericht om deze studenten te recruiten en je bent het eerste aanspreekpunt voor alle externe studentenrelaties. Je plaatst vacatures, promoot de kansen voor starters en zoekt binnen de talentenpool naar de juiste match tussen de sollicitant en de manager. Naast de HR-stage als basis, krijg je dus ook de kans om je communicatieve en recruitment skills verder te ontwikkelen.

Vanaf wanneer: 1 september 2021

Waar: Amsterdam

Hoe lang: onbekend


HRM Stagiair(e) bij Duurzame Week

Wil jij jouw eigen werkleven verduurzamen en meehelpen om dit voor anderen te vergemakkelijken? DW – Green Up Your Life organiseert jaarlijks een festival en maakt het hele jaar door content en organiseert (online) duurzame activiteiten.

Bij Duurzame Week ben jij verantwoordelijk voor het recruiten, aannemen en inwerken van nieuwe vrijwilligers. Je organiseert activiteiten, voert het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek uit en verbetert het vrijwilligersbeleid.

Vanaf wanneer: Flexibel

Waar: Utrecht

Hoe lang: Onbekend


Stage HR Coördinator bij Floriade Almere 2022

Floriade verzorgt jaarlijks de wereldtuinbouwtentoonstelling, waar kunstwerken van planten en bloemen over de straten worden geparadeerd. In 2022 is Almere het podium en komen (inter)nationale bedrijven samen om het groene evenement vorm te geven.

Als Coördinator Human Resources pak je operationele en projectmatige taken op. Je houdt je bezig met HRM-processen, zoals contractbeheer, ziekteverzuim en de werving en selectie. Je draagt ook bij aan de zogenoemde HR-gesprekscyclus, training en ontwikkeling. Daarnaast kom je ook alles te weten over de risico-inventarisatie en evaluatie.

Vanaf wanneer: Flexibel

Waar: Almere

Hoe lang: Onbekend, minimaal 3 dagen per week


Stage People & Culture bij Sungevity

Alle daken vol met zonnepanelen. Sungevity noemt het de Rooftop Revolution. Hiermee willen ze de energietransitie een boost geven. Ze werken klantgericht en met geavanceerde software waarmee er op afstand het juiste zonnedak-ontwerp gemaakt kan worden.

Als Stagiair(e) word je een zogenoemde ‘Solar Warrior’. Je houdt je bezig met de werving en selectie en werkt samen met marketing aan de arbeidscommunicatie. Je gaat aan de slag met employer branding via social media en je bent onderdeel van het People en Culture team.

Vanaf wanneer: Flexibel

Waar: Amsterdam Noord, aan het IJ

Hoe lang: Onbekend


Stagiair(e) Community & Events bij Social Enterprise NL

Wil jij je steentje bijdragen en werken met sociaal ondernemers? Bij Social Enterprise NL werk je mee aan de groeiende beweging van inmiddels meer dan 400 sociale ondernemers in Nederland. Je draagt daarnaast bij aan het ledenprogramma met workshops en bijeenkomsten. Je verbindt sociale ondernemingen en inkopende organisaties met elkaar en onderhoudt contact met de leden.

Vanaf wanneer: 1 september 2021

Waar: Amsterdam

Hoe lang: tot 31 januari 2022


Zijn deze stages niet helemaal wat je zoekt? Je bekijkt ons hele aanbod hier.

Beeld: AdobeStock

Deel dit artikel