Menu

Sluiten

Zoek je een creatieve (UX-)design-stage? Check deze vier duurzame vacatures

Eline Teunissen - 28 Jul 2021

Heb je Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign in je vingers en vind je duurzame en sociale impact belangrijk? Om je zoektocht naar een stage met impact nóg makkelijker te maken hebben wij vier vacatures voor je uitgelicht. Van het ontwerpen van uitingen tot het ontdekken van innovatieve storytelling.


Stage visual design bij Just Diggit

Just Diggit is een non-profit organisatie die zich inzet om de aarde af te koelen. Dit doen ze door droog en gedegradeerd land in Afrika weer groen te maken.

Als stagiair(e) visual design ondersteun je de art director en het marketingteam. Je helpt mee met het ontwerpen van grafisch beeld- of videomateriaal dat voor social media, presentaties en nieuwsbrieven wordt gebruikt. Ook zul je aan de slag gaan met offline uitingen. Van billboards tot advertenties in magazines. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en vrijheid en er is zeker ruimte voor je eigen ideeën.

Vanaf wanneer: 1 september (eerder kan in overleg)

Waar: niet bekend

Hoe lang: minstens 4 maanden


Stage (web)design en UX bij The Substitute

The Substitute is het bedrijf achter de jaarlijkse Duurzame Woonbeurs. Verder is het een community van duurzame merken, makers en professionals. Denk dan aan stylisten, ontwerpers en architecten.

Sinds januari staat een nieuw platform live dat nog mag groeien. Als stagiair(e) ga je daarmee aan de slag. Je krijgt een coördinerende en creatieve rol en krijgt een gedeelte van de verantwoordelijkheid van de social media content. Verder onderhoud je de website, samen met een webdeveloper.

Vanaf wanneer: 1 september

Waar: Amsterdam

Hoe lang: 5 maanden


Vacature innovations storytelling bij CEVA

Heb jij niet alleen oog voor innovatieve storytelling, maar ook voor het effectief overdragen van het verhaal? CEVA BENELUX is een grote logistieke dienstverlener op het gebied van contract logistie, freight en transport management. In deze stage kom je terecht in een divers team en ga je aan de slag met het uitwerken van storytellingmateriaal. Ook zet je communicatiematrixen op; hoe kan je een boodschap zo effectief mogelijk overdragen?

Vanaf wanneer: variabel

Waar: variabel

Hoe lang: 3-6 maanden


Stage multimedia en design bij Cross Your Borders

Cross your borders organiseert interactieve onderwijsprojecten en jongerenreizen, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken. Als stagiair(e) bij Cross Your Borders houd jij je bezig met de productie van een groot nieuw onderwijsproject. Daarvoor zul je gaan designen, animeren en editen. Tijdens deze stage zal je onderdeel uitmaken van het jongerenteam en krijg je een grote verantwoordelijkheid binnen het werkveld.

Vanaf wanneer: 23 augustus

Waar: Nijmegen

Hoe lang: 6-7 maanden

 

 

Bron: SDGs On Stage | Beeld: AdobeStock

 

Deel dit artikel