Menu

Sluiten

Deze discussies over duurzaamheid mag je niet missen

Eline Teunissen - 12 Jul 2021

Ben je op zoek naar manieren om je leven duurzamer in te richten? Of ben je geïnteresseerd in alles dat met de SDGs te maken heeft? Voor deze week staan er bij Pakhuis De Zwijger weer allerlei online discussies, lezingen en bijeenkomsten op de planning. Wij sommen er een aantal voor je op, zodat jij niets mist.


Is voeding, zorg en ICT de gouden combinatie?

De combinatie van voeding, zorg en ICT heeft enorme potentie. Het is alleen nog niet goed ontwikkeld: er valt nog veel te winnen op het snijvlak tussen de drie. In deze LinkedIn webinar hoor je alles over de samenhang. Wat kunnen ze voor elkaar betekenen? En wat kan jij concreet doen?

Wanneer?                  Maandag 12 juli

Lees hier meer


Onzekerheden van jongeren; van huizen kopen tot baan op niveau vinden

In dit zomerprogramma van acht sessies ga je het hebben over lastige fenomenen als jongere zijnde in onze maatschappij. Hoe vind je een baan op niveau? En hoe kan je ooit nog een huis kopen? Wat kan je doen om in al deze onzekerheid juist vasthoudend te streven naar wat jij belangrijk vindt?

Let op, dit evenement is op locatie (Amsterdam).

Wanneer?                  Sessie 1: Dinsdag 13 juli, 15:00u

Lees hier meer


Openbare tuinen als oase in de stad. hoe creëer je ze?

Hoe kan je een openbare tuin zo inrichten dat het voor iedereen toegankelijk is? In de stad zijn deze stukjes natuur belangrijk. Het dient als een natuurlijke oase voor de studenten en bewoners van de dichtbevolkte plekken. Wat betekent zo’n groene ruimte precies voor studenten en hoe haal je er het meeste uit?

Wanneer?                  Woensdag 21 juli, 15:00u 

Lees hier meer


 

Bron: LinkedIn, Pakhuis De Zwijger | Beeld: Adobestock

Deel dit artikel